JOY LA LA Boutique verkkokauppa

JOY LA LA boutique verkkokauppa myy yksilöllisiä ja käsintehtyjä sekä kestäviä korulaukkuja. Panostamme valikoimissamme laatuun ja pitkäikäisiin tuotteisiin.

Olemme pieni ja ketterä yritys, joka toimii Virossa Tallinnassa. Tällä hetkellä meillä on neljä kokopäiväistä työntekijää. Varastomme sijaitsevat Suomessa Tampereella ja Aasiassa Hong Kongissa.

Kaikki tuotteet valmistetaan tarkoin valittujen tehtaiden kanssa. Kaikki JOY LA LA tuotteet valmistetaan huolellisesti käsityönä Aasiassa.

Tunnemme vastuumme eettiseen tuotantoon liittyvissä asioissa. Olemme käyneet henkilökohtaisesti tapaamassa kaikkia alihankkijoitamme ja jokaisella tuotteitamme valmistavalla ja toimittavalla tehtaalla on voimassa oleva BSCI sertifikaatti.  Meille on kunnia-asia vastata siitä, että työntekijöiden työolosuhteet ovat hyvät ja että he myös viihtyvät työpaikalla.


Arvomme

JOY LA LA:n missiona on luoda iloa ja mielihyvää ihmisten arkeen ja juhlaan toteuttamalla kestäviä arvoja. Olemme yhdessä henkilöstön ja alihankintaketjun kanssa määrittäneet arvoiksemme kauneuden, vastuun ja eettisen tuotannon. Lahjoitamme tuotostamme osan hyväntekeväisyyteen. Henkilöstö ja alihankkijamme ehdottavat hyväntekeväisyyskohteita ja kohteemme valitaan äänestyksen perusteella. Haluamme tukea erityisesti naisten aseman parantamista ympäri maailmaa.