PALAUTUKSENI

Sinulla on 14 päivää aikaa päättää, haluatko pitää tilaamasi tuotteet laskettuna siitä päivästä, jolloin vastaanotit tilauksesi. Huomioithan, että kaikki tuotteet, jotka lähetät takaisin, tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja niissä tulee olla kaikki tuotetietolaput kiinnitettynä, myös Joy La La metallinen logo.

TUOTTEEN VAIHTO

Voinko vaihtaa tuotteen?
Emme vaihda tuotteita. Jos haluat vaihtaa tuotteen suosittelemme, että palautat tuotteen ja teet uuden tilauksen uudesta tuotteesta. Palautuskulut maksaa asiakas.

NÄIN PALAUTAT

Palautuslomake ja palautusosoitelappu ovat lähetyslistasi kääntöpuolella, joka saapui tilauksesi mukana. Täytä palautuslomake ja laita se palautettavien tuotteiden kanssa pussiin, joka kestää Postin/Matkahuollon kuljetuksen. Palautusosoitelapun liimaat pussin päälle ja jätät pussin lähimpään Postin/Matkahuollon toimipisteeseen. Säilytätähän aina Postilta/Matkahuollolta saamasi palautuskuitin kunnes palautuksesi on saapunut meille.

JOS OLEN SAANUT VIALLISEN TUOTTEEN

Jos olet saanut jollain tavalla viallisen tuotteen sekä haluaisit tehdä siitä virheimoituksen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme info@joylala.co. Näin voimme antaa sinulle tarkemmat ohjeet tuotteen reklamointiin. Kaikki meille lähetetyt reklamaatiot käsitellään ja tarkistetaan varastollamme. Me vastaamme kaikkien hyväksyttyjen reklamaatioiden palautuskuluista. Lisätietoa voit lukea yleisistä ehdoistamme.

TAKAISINMAKSU

Kun palautuksesi on vastaanotettu ja olet saanut palautusvahvistuksen meiltä, hyvitämme palautuksesi. Takaisinmaksu suoritetaan samalle maksukortille/Paypal tai Klarna-tilille, jota käytettiin tilauksen maksamiseen. Käsittelyssä voi kestää jopa 30 päivää.

PERUUTTAMISOIKEUS

Sinulla on aina 14 päivän peruuttamisoikeus voimassaolevan kuluttajasuojalain mukaisesti. Lisätietoja peruuttamisoikeudesta voit lukea yleisistä ehdoistamme.

VALITUSOIKEUS

Valitusoikeus koskee tuotteita, jotka ovat sovellettavan kuluttajasuojalainsäädännön mukaisesti viallisia. Asiakkaan, joka haluaa käyttää tuotetta koskevaa valitusoikeuttaan, on otettava meihin yhteyttä mahdollisimman pian vian havaitsemisen jälkeen, verkkosivustolla annettuja yhteystietoja käyttäen. Lisätietoja valitusoikeudesta voit lukea yleisistä ehdoistamme.